Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Συγγραφέα "Epitropou, Anna"
-
Δευτερογενής διατροφική πρόληψη της Νόσου Alzheimer: στη θεωρία και στην πράξη.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Επιτρόπου, Άννα
Επιβλέπων καθηγητής: Χατζή, Βασιλική
Ημερομηνία δημοσίευσης: 18-02-2015Η ποιότητα ζωής των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας συνδέεται έντονα με τη γνωστική λειτουργία. Η γνωστική λειτουργία μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες και η διατροφή να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους. Ακριβώς ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες