• Αντιοξειδωτικά: κίνδυνοι και οφέλη

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Καλαντζή, Ευανθία; Κατωπόδης, Ιωάννης
    Επιβλέπων καθηγητής: Γκούσκου, Καλλιόπη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-10-2010
    Οι έρευνες για την λειτουργία των αντιοξειδωτικών όσον αφορά την υγεία , την ευεξία καθώς και τη θεραπεία σε πλήθος παθήσεων συγκεντρώνει καθημερινά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Καθημερινά ανακοινώνονται εργασίες που ...