• Μη καταστρεπτικές μέθοδοι αξιολόγησης της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Καραμέρης, Δημήτρης
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 08-07-2008
    Στην εργασία αυτή περιγράφονται οι πιο γνωστές μέθοδοι και οι εξελίξεις τους για ανάλυση ποιότητας σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά κυρίως, την τελευταία δεκαετία μέχρι το έτος 2006. Στο γενικό μέρος γίνεται μια αναφορά στην ...