Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Συγγραφέα "Karantoni, Chrysoula"
-
Αύξηση της HDL χοληστερόλης μέσω της διατροφής και παράγοντες που την επηρεάζουν.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Καραντώνη, Χρυσούλα; Πιπερτζή, Βάγια
Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκιαδάκης, Γεώργιος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-10-2010Οι λιποπρωτεΐνες είναι μακρομοριακά σωματίδια από λιπίδια και πρωτεΐνη, των οποίων η πιο σημαντική λειτουργία είναι η μεταφορά λίπους δια μέσω των αγγειακών και εξωαγγειακών σωματικών υγρών. Οι λιποπρωτεΐνες ταξινομούνται ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες