Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Λέξεις κλειδιά "fruit juice"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Σύγκριση των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων διαφόρων χυμών και λειτουργικών ροφημάτων της ελληνικής αγοράς και αξιολόγηση της συχνότητας κατανάλωσης και της άποψης των καταναλωτών γι αυτά.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 14-09-2015Αυτή η πτυχιακή μελέτη αποτελείται από δύο μέρη: το θεωρητικό και το πειραματικό. Στο θεωρητικό, μέρος αρχικά γίνεται αναφορά στα αντιοξειδωτικά την δράση τους, το πώς τα ταξινομούμαι και στο τέλος αυτού του κεφαλαίου ...