Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Λέξεις κλειδιά "olfactory ability"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Μελέτη των διατροφικών συνηθειών σε σχέση με τη λήψη διαφόρων ροφημάτων καφέ και τη λειτουργία των αισθήσεων της γεύσης και της όσφρησης.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-03-2013Ένα από τα δημοφιλέστερα ροφήματα ανά την υφήλιο είναι ο καφές. Ωστόσο, δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για τις διατροφικές συνήθειες που συνοδεύουν την κατανάλωση καφέ αλλά και τη συνεργετική επίδραση της οσφρητικής και ...