Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Συγγραφέα "Σάββα, Παναγιώτα"
-
Η σημασία του δισχιδοβακτηρίου στη σύγχρονη διατροφή.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Σάββα, Παναγιώτα
Επιβλέπων καθηγητής: Σπυριδάκη, Ασπασία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Ο σκοπός αυτής της πτυχιακής εργασίας είναι να συζητηθεί η σχετικά πρόσφατη αναγέννηση ενδιαφέροντος για τη βακτηριακή παρέμβαση, ιδιαίτερα στη χρήση Bifidobucferium στη διατροφή, για τη θεραπεία και την πρόληψη της ασθένειας ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες