Πλοήγηση Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses ανά Συγγραφέα "Ράππου, Αθηνά"
-
Διατροφικές διαφορές μεταξύ βιολογικού και συμβατικού κρασιού.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Ράππου, Αθηνά
Επιβλέπων καθηγητής: Λαπιδάκης, Νικόλαος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2019-07-25Το αντικείμενο της παρούσας εργασίας είναι ο εντοπισμός και η αξιολόγηση του εάν και κατά πόσο υπάρχουν σημαντικές διατροφικές διαφορές μεταξύ του συμβατικού και βιολογικού οίνου .Η απότομη άνοδος της εμφάνισης γενικότερα ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες