Η σκληρότητα ως ποιοτικό χαρακτηριστικό του πόσιμου νερού και η επίδραση στην ανθρώπινη υγεία. Η περίπτωση της Κέρκυρας.
The hardness as a qualitative characteristic of potable water and it's seffect in the human health. The case of Corfu.
Προβολή/ Άνοιγμα
Ημερομηνία
2011-07-14Συγγραφέας
Χρυσικοπούλου, Στυλιανή
Xrysikopoulou, Styliani
Μεταδεδομένα
Εμφάνιση πλήρους εγγραφήςΕπιτομή
Σκοπός της εργασίας ήταν η μελέτη της σκληρότητας του νερού ως ποιοτικό χαρακτηριστικό του πόσιμου νερού και οι επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία, καθώς και τα μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος. Aim of work was the study of cruelty of water as qualitative characteristic of potable water and the repercussions in the human health, as well as the metres of confrontation of problem.
Συλλογές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες