Η σκληρότητα ως ποιοτικό χαρακτηριστικό του πόσιμου νερού και η επίδραση στην ανθρώπινη υγεία. Η περίπτωση της Κέρκυρας.
The hardness as a qualitative characteristic of potable water and it's seffect in the human health. The case of Corfu.
![Thumbnail](/bitstream/handle/20.500.12688/2552/Xrysikopoulou2011.pdf.jpg?sequence=2&isAllowed=y)
View/ Open
Date
2011-07-14Author
Χρυσικοπούλου, Στυλιανή
Xrysikopoulou, Styliani
Metadata
Show full item recordAbstract
Σκοπός της εργασίας ήταν η μελέτη της σκληρότητας του νερού ως ποιοτικό χαρακτηριστικό του πόσιμου νερού και οι επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία, καθώς και τα μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος. Aim of work was the study of cruelty of water as qualitative characteristic of potable water and the repercussions in the human health, as well as the metres of confrontation of problem.
Collections
This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience.
Continue
More info