Show simple item record

The influence of chemical agents in hydroponics cultivation of cucumber.

Dublin Core metadata

dc.creatorΑγουρίδας, Αθανάσιοςel
dc.creatorAgouridas, Athanasiosen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:30:13Z
dc.date.available2016-03-15T12:30:13Z
dc.date.issued2008-05-30T11:38:22Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/574
dc.description.abstractΤο πείραμα το οποίο πραγματοποιήθηκε στο θερμοκήπιο του εργαστηρίου υποστρωμάτων του Τ.Ε.Ι. είχε ως σκοπό να διερευνηθεί η επίδραση των χουμικών παραγόντων στην ανάπτυξη και παραγωγή υδροπονικής καλλιέργειας αγγουριού. Πιο συγκεκριμένα εξετάστηκε η επίδραση τους πάνω στους καρπούς, δηλαδή στα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά της παραγωγής. Ένας επίσης σημαντικός παράγοντας σε μια καλλιέργεια είναι η χρονική κατανομή της παραγωγής σε μια καλλιεργητική περίοδο και ο οποίος ήταν ένας από τους παράγοντες που εξετάστηκαν. Επίσης σκοπός του πειράματος ήταν η αξιολόγηση της επίδρασης των χουμικών παραγόντων που παρασκευάστηκαν από το εργαστήριο υποστρωμάτων της Σ.Τ.Ε.Γ. του Τ.Ε.Ι. Κρήτης από compost φύλλων ελιάς σε σχέση με τους χουμικούs παράγοντεs που κυκλοφορούν στο εμπόριο.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΗ επίδραση της χημικών παραγόντων σε υδροπονική καλλιέργεια αγγουριού.el
dc.titleThe influence of chemical agents in hydroponics cultivation of cucumber.en

healMeta

heal.creatorNameΑγουρίδας, Αθανάσιοςel
heal.creatorNameAgouridas, Athanasiosen
heal.publicationDate2008-05-30T11:38:22Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/574
heal.abstractΤο πείραμα το οποίο πραγματοποιήθηκε στο θερμοκήπιο του εργαστηρίου υποστρωμάτων του Τ.Ε.Ι. είχε ως σκοπό να διερευνηθεί η επίδραση των χουμικών παραγόντων στην ανάπτυξη και παραγωγή υδροπονικής καλλιέργειας αγγουριού. Πιο συγκεκριμένα εξετάστηκε η επίδραση τους πάνω στους καρπούς, δηλαδή στα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά της παραγωγής. Ένας επίσης σημαντικός παράγοντας σε μια καλλιέργεια είναι η χρονική κατανομή της παραγωγής σε μια καλλιεργητική περίοδο και ο οποίος ήταν ένας από τους παράγοντες που εξετάστηκαν. Επίσης σκοπός του πειράματος ήταν η αξιολόγηση της επίδρασης των χουμικών παραγόντων που παρασκευάστηκαν από το εργαστήριο υποστρωμάτων της Σ.Τ.Ε.Γ. του Τ.Ε.Ι. Κρήτης από compost φύλλων ελιάς σε σχέση με τους χουμικούs παράγοντεs που κυκλοφορούν στο εμπόριο.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΗ επίδραση της χημικών παραγόντων σε υδροπονική καλλιέργεια αγγουριού.el
heal.titleThe influence of chemical agents in hydroponics cultivation of cucumber.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordαγγούρι, υδροπονική καλλιέργειαel
heal.keywordhydroponic cultivation, cucumberen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)