Show simple item record

Supply chain management of fresh fruit and frozen products.

Dublin Core metadata

dc.creatorΡαπτίδης, Κωνσταντίνοςel
dc.creatorRaptidis, Konstantinosen
dc.date.accessioned2016-03-15T17:09:31Z
dc.date.available2016-03-15T17:09:31Z
dc.date.issued2014-10-07T10:19:53Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/6817
dc.description.abstractΣκοπός της παρούσας μελέτης είναι η αξιολόγηση του τρόπου λειτουργίας της αλυσίδας εφοδιασμού των νωπών λαχανικών. Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται ανάλυση ως προς τα αγροτικά προϊόντα και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να φέρουν, για να καταστεί δυνατή η κατανάλωση τους. Ακόμη, στοχεύουμε στην καταγραφή των χαρακτηριστικών στοιχείων της Κεντρικής Αγοράς της Θεσσαλονίκης και κατά πόσο ακολουθεί πιστά την εφοδιαστική αλυσίδα και διατηρεί την ποιότητα των προϊόντων. Επιπρόσθετος σκοπός είναι η παρουσίαση των διαδικασιών της αντίστροφης εφοδιαστικής αλυσίδας που αφορά την ανακύκλωση των υλικών συσκευασίας των νωπών λαχανικών. Για την επίτευξη της συγκεκριμένης μελέτης πραγματοποιήθηκε έρευνα μέσω της έντυπης και διαδικτυακής βιβλιογραφίας με σκοπό την συγκέντρωση των απαιτούμενων στοιχείων. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην εκπόνηση της έρευνας βοήθησαν τα στοιχεία που αποκομίσαμε από την ξενόγλωσση αρθρογραφία και το διαδίκτυο.el
dc.description.abstractThe purpose of this study is to evaluate the functioning of the supply chain for fresh vegetables. Specifically, an analysis as to agricultural products and features to be fitted to allow their consumption. Furthermore, we aim at identifying the features of the Central Market in Thessaloniki and how closely follows the supply chain and maintain product quality. An additional purpose is to present the procedures of reverse supply chain in the recycling of packaging materials for fresh vegetables. To achieve this study conducted research through online and printed literature in order to collect the necessary data. In a large proportion of the research helped prepare the data gained from the foreign language literature and the internet.en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Ιεράπετρα)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Marketing (in Ierapetra)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΔιαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας νωπών φρούτων και κατεψυγμένων προϊόντων.el
dc.titleSupply chain management of fresh fruit and frozen products.en

healMeta

heal.creatorNameΡαπτίδης, Κωνσταντίνοςel
heal.creatorNameRaptidis, Konstantinosen
heal.publicationDate2014-10-07T10:19:53Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/6817
heal.abstractΣκοπός της παρούσας μελέτης είναι η αξιολόγηση του τρόπου λειτουργίας της αλυσίδας εφοδιασμού των νωπών λαχανικών. Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται ανάλυση ως προς τα αγροτικά προϊόντα και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να φέρουν, για να καταστεί δυνατή η κατανάλωση τους. Ακόμη, στοχεύουμε στην καταγραφή των χαρακτηριστικών στοιχείων της Κεντρικής Αγοράς της Θεσσαλονίκης και κατά πόσο ακολουθεί πιστά την εφοδιαστική αλυσίδα και διατηρεί την ποιότητα των προϊόντων. Επιπρόσθετος σκοπός είναι η παρουσίαση των διαδικασιών της αντίστροφης εφοδιαστικής αλυσίδας που αφορά την ανακύκλωση των υλικών συσκευασίας των νωπών λαχανικών. Για την επίτευξη της συγκεκριμένης μελέτης πραγματοποιήθηκε έρευνα μέσω της έντυπης και διαδικτυακής βιβλιογραφίας με σκοπό την συγκέντρωση των απαιτούμενων στοιχείων. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην εκπόνηση της έρευνας βοήθησαν τα στοιχεία που αποκομίσαμε από την ξενόγλωσση αρθρογραφία και το διαδίκτυο.el
heal.abstractThe purpose of this study is to evaluate the functioning of the supply chain for fresh vegetables. Specifically, an analysis as to agricultural products and features to be fitted to allow their consumption. Furthermore, we aim at identifying the features of the Central Market in Thessaloniki and how closely follows the supply chain and maintain product quality. An additional purpose is to present the procedures of reverse supply chain in the recycling of packaging materials for fresh vegetables. To achieve this study conducted research through online and printed literature in order to collect the necessary data. In a large proportion of the research helped prepare the data gained from the foreign language literature and the internet.en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Ιεράπετρα)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Marketing (in Ierapetra)en
heal.titleΔιαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας νωπών φρούτων και κατεψυγμένων προϊόντων.el
heal.titleSupply chain management of fresh fruit and frozen products.en
heal.typebachelorThesis
heal.advisorNameΜαστοράκης, Γεώργιοςel
heal.advisorNameMastorakis, Georgeen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)