Εμφάνιση απλής εγγραφής

Health and spatial organization of food sections.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΣκόδρα, Μαρίαel
dc.creatorΠαρασκευοπούλου, Αγγελικήel
dc.creatorSkodra, Mariaen
dc.creatorParaskevopoulou, Angelikien
dc.date.accessioned2016-03-15T17:15:53Z
dc.date.available2016-03-15T17:15:53Z
dc.date.issued2009-07-10T11:04:36Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7097
dc.description.abstractΣκοπός της εργασίας αυτής, είναι να αναλύσουμε την οργάνωση και διοίκηση των επισιτιστικών τμημάτων μιας ξενοδοχειακής μονάδας και στη συνέχεια, την υγιεινή και την ασφάλεια των προϊόντων που παρέχουν στους καταναλωτές αυτά τα τμήματα. Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο κομμάτι της εργασίας γίνεται εισαγωγή στον κλάδο των επισιτιστικών επιχειρήσεων, τονίζοντας τη σημασία του τμήματος τροφίμων και ποτών για τα ξενοδοχεία, ενώ γίνεται λεπτομερής ανάλυση για το κάθε τμήμα χωριστά. Στο δεύτερο κομμάτι γίνεται αναφορά στα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας και την εφαρμογή που έχουν στις επισιτιστικές επιχειρήσεις. Το τελευταίο κομμάτι τις εργασίας αφορά μια έρευνα αγοράς σε τέσσερις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν πάρει Πιστοποίηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στον καταναλωτή.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΥγειονομική και χωροταξική οργάνωση των επισιτιστικών τμημάτων.el
dc.titleHealth and spatial organization of food sections.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΣκόδρα, Μαρίαel
heal.creatorNameΠαρασκευοπούλου, Αγγελικήel
heal.creatorNameSkodra, Mariaen
heal.creatorNameParaskevopoulou, Angelikien
heal.publicationDate2009-07-10T11:04:36Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7097
heal.abstractΣκοπός της εργασίας αυτής, είναι να αναλύσουμε την οργάνωση και διοίκηση των επισιτιστικών τμημάτων μιας ξενοδοχειακής μονάδας και στη συνέχεια, την υγιεινή και την ασφάλεια των προϊόντων που παρέχουν στους καταναλωτές αυτά τα τμήματα. Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο κομμάτι της εργασίας γίνεται εισαγωγή στον κλάδο των επισιτιστικών επιχειρήσεων, τονίζοντας τη σημασία του τμήματος τροφίμων και ποτών για τα ξενοδοχεία, ενώ γίνεται λεπτομερής ανάλυση για το κάθε τμήμα χωριστά. Στο δεύτερο κομμάτι γίνεται αναφορά στα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας και την εφαρμογή που έχουν στις επισιτιστικές επιχειρήσεις. Το τελευταίο κομμάτι τις εργασίας αφορά μια έρευνα αγοράς σε τέσσερις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν πάρει Πιστοποίηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στον καταναλωτή.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΥγειονομική και χωροταξική οργάνωση των επισιτιστικών τμημάτων.el
heal.titleHealth and spatial organization of food sections.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordεπισιστική μονάδα, ξενοδοχείοel
heal.keywordfood unit, hotelen
heal.advisorNameΑπλαδάς, Γεώργιοςel
heal.advisorNameApladas, Georgiosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)