Υγειονομική και χωροταξική οργάνωση των επισιτιστικών τμημάτων.
Health and spatial organization of food sections.
![Thumbnail](/bitstream/handle/20.500.12688/7097/skorda.pdf.jpg?sequence=2&isAllowed=y)
View/ Open
Date
2009-07-10Author
Σκόδρα, Μαρία
Παρασκευοπούλου, Αγγελική
Skodra, Maria
Paraskevopoulou, Angeliki
Metadata
Show full item recordAbstract
Σκοπός της εργασίας αυτής, είναι να αναλύσουμε την οργάνωση και διοίκηση των επισιτιστικών τμημάτων μιας ξενοδοχειακής μονάδας και στη συνέχεια, την υγιεινή και την ασφάλεια των προϊόντων που παρέχουν στους καταναλωτές αυτά τα τμήματα. Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο κομμάτι της εργασίας γίνεται εισαγωγή στον κλάδο των επισιτιστικών επιχειρήσεων, τονίζοντας τη σημασία του τμήματος τροφίμων και ποτών για τα ξενοδοχεία, ενώ γίνεται λεπτομερής ανάλυση για το κάθε τμήμα χωριστά. Στο δεύτερο κομμάτι γίνεται αναφορά στα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας και την εφαρμογή που έχουν στις επισιτιστικές επιχειρήσεις. Το τελευταίο κομμάτι τις εργασίας αφορά μια έρευνα αγοράς σε τέσσερις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν πάρει Πιστοποίηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στον καταναλωτή.
Collections
This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience.
Continue
More info