Show simple item record

Food and beverages control in tourism enterprises, using Fidelio.

Dublin Core metadata

dc.creatorΑλατσής, Σεργκέϊ-Κωνσταντίνοςel
dc.creatorΚωνσταντινομανωλάκης, Σταύροςel
dc.creatorAlatsis, Sergei-Konstantinosen
dc.creatorKonstantinomanolakis, Stavrosen
dc.date.accessioned2016-03-15T17:16:01Z
dc.date.available2016-03-15T17:16:01Z
dc.date.issued2011-02-22T13:33:02Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7106
dc.description.abstractΤο θέμα της πτυχιακής έχει ως αντικείμενο τη μελέτη του ελέγχου τροφίμων και ποτών και τη συμβολή του ξενοδοχειακού προγράμματος FIDELIO σ’ αυτόν. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει την πρότυπη άσκηση του ελέγχου στις επιχειρήσεις. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζεται η χρήση των Η/Υ στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και το πρόγραμμα FIDELIO F&B Management. Στο τρίτο μέρος αναλύεται ο τρόπος της άσκησης του ελέγχου στον Αστέρα Βουλιαγμένης με την παράλληλη χρήση του FIDELIO.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΈλεγχος των τροφίμων και ποτών στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με την χρήση του Fidelio.el
dc.titleFood and beverages control in tourism enterprises, using Fidelio.en

healMeta

heal.creatorNameΑλατσής, Σεργκέϊ-Κωνσταντίνοςel
heal.creatorNameΚωνσταντινομανωλάκης, Σταύροςel
heal.creatorNameAlatsis, Sergei-Konstantinosen
heal.creatorNameKonstantinomanolakis, Stavrosen
heal.publicationDate2011-02-22T13:33:02Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7106
heal.abstractΤο θέμα της πτυχιακής έχει ως αντικείμενο τη μελέτη του ελέγχου τροφίμων και ποτών και τη συμβολή του ξενοδοχειακού προγράμματος FIDELIO σ’ αυτόν. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει την πρότυπη άσκηση του ελέγχου στις επιχειρήσεις. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζεται η χρήση των Η/Υ στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και το πρόγραμμα FIDELIO F&B Management. Στο τρίτο μέρος αναλύεται ο τρόπος της άσκησης του ελέγχου στον Αστέρα Βουλιαγμένης με την παράλληλη χρήση του FIDELIO.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΈλεγχος των τροφίμων και ποτών στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με την χρήση του Fidelio.el
heal.titleFood and beverages control in tourism enterprises, using Fidelio.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordτρόφιμα, ποτά, τουριστική βιομηχανία, τουριστικές υποδομέςel
heal.keywordfood, beverages, tourism industry, tourism infrastructureen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)