Toggle navigation
Ελληνικά
English
English
Ελληνικά
English
Login
Toggle navigation
View Item
Apothesis Home
ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete
Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses
View Item
Apothesis Home
ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete
Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου A LA CARTE.
Organization and operation of an A la carte restaurant.
View/
Open
Portokalaki2006.pdf (7.510Mb)
Date
2009-10-22
Author
Πορτοκαλάκη, Ουρανία
Portokalaki, Ourania
Metadata
Show full item record
Abstract
Η εργασία αναφέρεται στην οργάνωση που χρειάζεται ενα εστιατόριο a la carte για να λειτουργήσει τα τμήματα τα οποία υπάρχουν μεσα σε αυτό και το προσωπικό το οποίο δουλευει στα τμήματα.
URI
http://hdl.handle.net/20.500.12688/7139
Collections
Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses
[9026]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience.
Continue
More info
Browse
All of Apothesis
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Keywords
Advisors
This Collection
By Issue Date
Authors
Keywords
Advisors
My Account
Login
This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience.
Continue
More info