Show simple item record

Organization and operation of an A la carte restaurant.

Dublin Core metadata

dc.creatorΠορτοκαλάκη, Ουρανίαel
dc.creatorPortokalaki, Ouraniaen
dc.date.accessioned2016-03-15T17:16:39Z
dc.date.available2016-03-15T17:16:39Z
dc.date.issued2009-10-22T12:42:19Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7139
dc.description.abstractΗ εργασία αναφέρεται στην οργάνωση που χρειάζεται ενα εστιατόριο a la carte για να λειτουργήσει τα τμήματα τα οποία υπάρχουν μεσα σε αυτό και το προσωπικό το οποίο δουλευει στα τμήματα.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΟργάνωση και λειτουργία εστιατορίου A LA CARTE.el
dc.titleOrganization and operation of an A la carte restaurant.en

healMeta

heal.creatorNameΠορτοκαλάκη, Ουρανίαel
heal.creatorNamePortokalaki, Ouraniaen
heal.publicationDate2009-10-22T12:42:19Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7139
heal.abstractΗ εργασία αναφέρεται στην οργάνωση που χρειάζεται ενα εστιατόριο a la carte για να λειτουργήσει τα τμήματα τα οποία υπάρχουν μεσα σε αυτό και το προσωπικό το οποίο δουλευει στα τμήματα.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΟργάνωση και λειτουργία εστιατορίου A LA CARTE.el
heal.titleOrganization and operation of an A la carte restaurant.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordεστιατόριο a la carte, οργάνωση, λειτουργίαel
heal.keyworda la carte restaurant, organization, functionen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)