Show simple item record

Organization and operation of a hotel and a hotel's kitchen according to ISO and HACCP.

Dublin Core metadata

dc.creatorΨυχαράκης, Δημήτριοςel
dc.creatorPsycharakis, Dimitriosen
dc.date.accessioned2016-03-15T17:16:52Z
dc.date.available2016-03-15T17:16:52Z
dc.date.issued2008-2-28T16:44:49Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7152
dc.description.abstractΜε αυτή την εργασία θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν αναλυτικότερα, να αναπτύξουμε το θέμα ¨Οργάνωση και υλικοτεχνική υποδομή Μαγειρίου¨ σε μία επιχείρηση, όπως μία ξενοδοχειακή μονάδα. Θα προσπαθήσω να προβάλω την τεχνική οργάνωση και υποδομή ενός Μαγειρίου. Θα δείξω πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η λειτουργία του Μαγειρίου μέσα στην επιχείρηση τόσο για την ικανοποίηση του εργαζομένου όσο και για την αύξηση της παραγωγικότητάς της. Θα αναπτύξω όσο μπορώ περισσότερο, τις μεθόδους και τα προγράμματα (ISO-HACCP), που χρησιμοποιούνται στις επιχειρήσεις για να διασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα στον τομέα των τροφίμων.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΟργάνωση και υλικοτεχνική υποδομη μαγειρίου-ξενοδοχείου ISO-HACCP.el
dc.titleOrganization and operation of a hotel and a hotel's kitchen according to ISO and HACCP.en

healMeta

heal.creatorNameΨυχαράκης, Δημήτριοςel
heal.creatorNamePsycharakis, Dimitriosen
heal.publicationDate2008-2-28T16:44:49Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7152
heal.abstractΜε αυτή την εργασία θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν αναλυτικότερα, να αναπτύξουμε το θέμα ¨Οργάνωση και υλικοτεχνική υποδομή Μαγειρίου¨ σε μία επιχείρηση, όπως μία ξενοδοχειακή μονάδα. Θα προσπαθήσω να προβάλω την τεχνική οργάνωση και υποδομή ενός Μαγειρίου. Θα δείξω πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η λειτουργία του Μαγειρίου μέσα στην επιχείρηση τόσο για την ικανοποίηση του εργαζομένου όσο και για την αύξηση της παραγωγικότητάς της. Θα αναπτύξω όσο μπορώ περισσότερο, τις μεθόδους και τα προγράμματα (ISO-HACCP), που χρησιμοποιούνται στις επιχειρήσεις για να διασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα στον τομέα των τροφίμων.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΟργάνωση και υλικοτεχνική υποδομη μαγειρίου-ξενοδοχείου ISO-HACCP.el
heal.titleOrganization and operation of a hotel and a hotel's kitchen according to ISO and HACCP.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordκουζίνα ξενοδοχείου, ξενοδοχείο, υποδομή (Οικονομική), οργάνωση, πρότυπα ISO, ασφάλεια τροφίμωνel
heal.keywordhotel's kitchen, hotel, infrastructure (Economics), organization, ISO standards, food safetyen
heal.advisorNameΓιαννουλίδου, Παρασκευήel
heal.advisorNameGiannoulidou, Paraskevien
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)