Εμφάνιση απλής εγγραφής

Menu organizong and adjusting for educational institutes. Study for the Technological educational institute of Heraklion.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΑγγελάκη, Δέσποιναel
dc.creatorAngelaki, Despoinaen
dc.date.accessioned2016-03-15T17:17:39Z
dc.date.available2016-03-15T17:17:39Z
dc.date.issued2013-08-19T11:48:48Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7192
dc.description.abstractΤο αντικείμενο της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη και δημιουργία μενού ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σε πρώτη φάση θα μελετηθούν τα διαθέσιμα εδεσματολόγια που μπορούν να λειτουργήσουν σε μια λέσχη ενός τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος από άποψη κόστους, ταχύτητας εξυπηρέτησης αλλά και παροχής ποιοτικών και θρεπτικών τροφίμων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός νεαρού ανθρώπινου οργανισμού και συντελούν στην διατήρηση της υγείας. Ακόμα, θα μελετηθούν τεχνικές κοστολόγησης τροφίμων και βάσει διαφόρων μεθόδων στο πλαίσιο του να καταλήξουμε στο αν αυτά μπορούν να ενταχθούν στο πλαίσιο ενός μενού φοιτητικής λέσχης. Τέλος, θα αναλυθούν τρόφιμα βάσει της θρεπτικής τους αξίας και πως ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός οργανισμού σπουδαστικής ηλικίας. Στο δεύτερο μέρος της εργασίας θα μελετηθεί η λέσχη του ΤΕΙ Κρήτης σχετικά με τον αν πληροί τις προδιαγραφές που αναφέρθηκαν στο θεωρητικό μέρος και θα υπάρξει σχετική έρευνα ικανοποίησης των σιτιζόμενων από τις υπηρεσίες της λέσχης. Ακόμα, θα διεξαχθεί ποσοτική έρευνα επί των σιτιζομένων της λέσχης η οποία θα αφορά ζητήματα επάρκειας του μενού, θρεπτικότητάς του και το αν και κατά πόσο προσελκύει τους σπουδαστές οπότε επιλέγεται από τους σπουδαστές όχι λόγω της μονοπωλιακής της θέσης αλλά λόγω επιλογής. Κατά συνέπεια θα μελετηθεί το αν και κατά πόσο η σίτιση στην λέσχη του ΤΕΙ δρα ανταγωνιστικά ως προς τα εστιατόρια έτοιμου φαγητού της περιοχής.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΣύνθεση και εφαρμογή menu ιδρυμάτων. Μελέτη περίπτωσης σπουδαστικής λέσχης ΤΕΙ Κρήτης.el
dc.titleMenu organizong and adjusting for educational institutes. Study for the Technological educational institute of Heraklion.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΑγγελάκη, Δέσποιναel
heal.creatorNameAngelaki, Despoinaen
heal.publicationDate2013-08-19T11:48:48Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7192
heal.abstractΤο αντικείμενο της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη και δημιουργία μενού ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σε πρώτη φάση θα μελετηθούν τα διαθέσιμα εδεσματολόγια που μπορούν να λειτουργήσουν σε μια λέσχη ενός τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος από άποψη κόστους, ταχύτητας εξυπηρέτησης αλλά και παροχής ποιοτικών και θρεπτικών τροφίμων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός νεαρού ανθρώπινου οργανισμού και συντελούν στην διατήρηση της υγείας. Ακόμα, θα μελετηθούν τεχνικές κοστολόγησης τροφίμων και βάσει διαφόρων μεθόδων στο πλαίσιο του να καταλήξουμε στο αν αυτά μπορούν να ενταχθούν στο πλαίσιο ενός μενού φοιτητικής λέσχης. Τέλος, θα αναλυθούν τρόφιμα βάσει της θρεπτικής τους αξίας και πως ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός οργανισμού σπουδαστικής ηλικίας. Στο δεύτερο μέρος της εργασίας θα μελετηθεί η λέσχη του ΤΕΙ Κρήτης σχετικά με τον αν πληροί τις προδιαγραφές που αναφέρθηκαν στο θεωρητικό μέρος και θα υπάρξει σχετική έρευνα ικανοποίησης των σιτιζόμενων από τις υπηρεσίες της λέσχης. Ακόμα, θα διεξαχθεί ποσοτική έρευνα επί των σιτιζομένων της λέσχης η οποία θα αφορά ζητήματα επάρκειας του μενού, θρεπτικότητάς του και το αν και κατά πόσο προσελκύει τους σπουδαστές οπότε επιλέγεται από τους σπουδαστές όχι λόγω της μονοπωλιακής της θέσης αλλά λόγω επιλογής. Κατά συνέπεια θα μελετηθεί το αν και κατά πόσο η σίτιση στην λέσχη του ΤΕΙ δρα ανταγωνιστικά ως προς τα εστιατόρια έτοιμου φαγητού της περιοχής.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΣύνθεση και εφαρμογή menu ιδρυμάτων. Μελέτη περίπτωσης σπουδαστικής λέσχης ΤΕΙ Κρήτης.el
heal.titleMenu organizong and adjusting for educational institutes. Study for the Technological educational institute of Heraklion.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordδιαχείριση επισιτιστικής επιχείρησης, ΤΕΙ Κρήτης, σύνθεση μενούel
heal.keywordfood business management, TEI of Crete, menu planningen
heal.advisorNameΑπλαδάς, Γεώργιοςel
heal.advisorNameApladas, Georgiosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)