Οργάνωση και λειτουργία επιχειρήσεων catering. Mέθοδοι οργάνωσης εκδηλώσεων, προδιαγραφές, νομοθεσία, HACCP.
Organization and operation of catering. Methods of organizing events, standards, legislation, HACCP.
View/ Open
Date
2013-01-29Author
Γιακουμάκη, Εμμανουέλα
Giakoumaki, Emmanouela
Metadata
Show full item recordAbstract
Ο κλάδος της μαζικής εστίασης-τροφοδοσίας (catering), τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει ανοδική πορεία και ζήτηση, τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά. Η παρούσα μελέτη θα αναλύσει κριτικά την οργάνωση και λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης, σε επίπεδο στόχων, μορφής και περιεχομένου, καθώς επίσης, θα παρουσιάσει τις προδιαγραφές και το νομοθετικό πλαίσιο που διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του.
Collections
This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience.
Continue
More info