Show simple item record

Organization, management and operation of a food enterprise in the perfecture of Heraklion.

Dublin Core metadata

dc.creatorΓιανναδάκη, Νικολέταel
dc.creatorGiannadaki, Nikoletaen
dc.date.accessioned2016-03-15T17:19:41Z
dc.date.available2016-03-15T17:19:41Z
dc.date.issued2011-05-06T16:02:21Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7299
dc.description.abstractΗ απεικόνιση μιας επισιτιστικής επιχείρησης ως ένα κριτήριο πολιτισμού, ήθους, κουλτούρας, άλλα και κερδοφορίας και σημαντικού παράγοντα διαβίωσης και ευημερίας του τουρισμού και πολιτισμού της χώρας, πόλης, περιοχής, με προέτρεψε να γίνει θέμα της πτυχιακής μου εργασίας. Η ανάπτυξη των κυριότερων παραμέτρων που πρέπει να εξεταστούν για να επιτύχει μία επιχείρηση επισιτισμού είναι η αποτελεσματική οργάνωση, διοίκηση και λειτουργία των τμημάτων της. Στα κεφάλαια της εργασίας θα αναλυθούν όσο γίνεται πιο διεξοδικά θέματα που άπτονται άμεσα με τον σχεδιασμό της οργάνωσης μιας εστιατορικής μονάδας, και πρέπει να λαμβάνονται απαραίτητα υπόψη για τη σωστή λειτουργία της. Σκοπός λοιπόν της παρούσας εργασίας είναι η ανάλυση της οργάνωσης ενός εστιατορίου, και πιο συγκεκριμένα η διάταξη των κεφαλαίων έχει ως εξής: 1.Ιστορική αναδρομή (κάθε εστιάτορας θα πρέπει να γνωρίζει την ιστορία του αντικειμένου του), 2. Έρευνα εστιατοριακής αγοράς (θα πρέπει να κατανοήσουμε, αν η επένδυση μας θα είναι πετυχημένη) 3. Απόφαση του τύπου – τάσης εστίασης πουel
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΟργάνωση, διοίκηση και λειτουργία μιας επισιτιστικής επιχείρησης στο νομό Ηρακλείου.el
dc.titleOrganization, management and operation of a food enterprise in the perfecture of Heraklion.en

healMeta

heal.creatorNameΓιανναδάκη, Νικολέταel
heal.creatorNameGiannadaki, Nikoletaen
heal.publicationDate2011-05-06T16:02:21Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7299
heal.abstractΗ απεικόνιση μιας επισιτιστικής επιχείρησης ως ένα κριτήριο πολιτισμού, ήθους, κουλτούρας, άλλα και κερδοφορίας και σημαντικού παράγοντα διαβίωσης και ευημερίας του τουρισμού και πολιτισμού της χώρας, πόλης, περιοχής, με προέτρεψε να γίνει θέμα της πτυχιακής μου εργασίας. Η ανάπτυξη των κυριότερων παραμέτρων που πρέπει να εξεταστούν για να επιτύχει μία επιχείρηση επισιτισμού είναι η αποτελεσματική οργάνωση, διοίκηση και λειτουργία των τμημάτων της. Στα κεφάλαια της εργασίας θα αναλυθούν όσο γίνεται πιο διεξοδικά θέματα που άπτονται άμεσα με τον σχεδιασμό της οργάνωσης μιας εστιατορικής μονάδας, και πρέπει να λαμβάνονται απαραίτητα υπόψη για τη σωστή λειτουργία της. Σκοπός λοιπόν της παρούσας εργασίας είναι η ανάλυση της οργάνωσης ενός εστιατορίου, και πιο συγκεκριμένα η διάταξη των κεφαλαίων έχει ως εξής: 1.Ιστορική αναδρομή (κάθε εστιάτορας θα πρέπει να γνωρίζει την ιστορία του αντικειμένου του), 2. Έρευνα εστιατοριακής αγοράς (θα πρέπει να κατανοήσουμε, αν η επένδυση μας θα είναι πετυχημένη) 3. Απόφαση του τύπου – τάσης εστίασης πουel
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΟργάνωση, διοίκηση και λειτουργία μιας επισιτιστικής επιχείρησης στο νομό Ηρακλείου.el
heal.titleOrganization, management and operation of a food enterprise in the perfecture of Heraklion.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordοργάνωση, διοίκηση, εστιατόριοel
heal.keywordorganization, administration, restauranten
heal.advisorNameΑπλαδάς, Γεώργιοςel
heal.advisorNameApladas, Georgiosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)