Οργάνωση εστιατορίου.
Restaurant's organization.
Προβολή/ Άνοιγμα
Ημερομηνία
2008-07-11Συγγραφέας
Κουντάντου, Δήμητρα
Kountantou, Dimitra
Μεταδεδομένα
Εμφάνιση πλήρους εγγραφήςΕπιτομή
Με τον όρο εστιατόριο εννοούμε μία μεγάλη ποικιλία επισιτιστικών καταστημάτων που είναι απαραίτητα για να ικανοποιούν τις γαστρονομικές απαιτήσεις των ανθρώπων της κοινωνίας μας. Έτσι έχουμε χώρους που χαρακτηρίζονται ως εστιατόρια και είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους όσο ένα σουβλατζίδικο με ένα πολυτελείας Γαλλικό ή Ιταλικό εστιατόριο. Η επιτυχία αυτών των επισιτιστικών επιχειρήσεων εξαρτάται από τη δυνατότητά τους να προσελκύσουν πελάτες και να πραγματοποιούν καθημερινά έσοδα. Γενικά, τα επισιτιστικά αυτά τμήματα μπορούν να ονομασθούν εμπορικά εστιατόρια γιατί η λειτουργία τους χαρακτηρίζεται από εμπορικά κριτήρια σε αντίθεση με τα εστιατόρια των νοσοκομείων, σχολείων, κοινωφελών ιδρυμάτων, των οποίων η λειτουργία διέπεται από μη εμπορικά κριτήρια.
Συλλογές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες