Show simple item record

Restaurant's organization.

Dublin Core metadata

dc.creatorΚουντάντου, Δήμητραel
dc.creatorKountantou, Dimitraen
dc.date.accessioned2016-03-15T17:23:24Z
dc.date.available2016-03-15T17:23:24Z
dc.date.issued2008-07-11T12:23:06Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7492
dc.description.abstractΜε τον όρο εστιατόριο εννοούμε μία μεγάλη ποικιλία επισιτιστικών καταστημάτων που είναι απαραίτητα για να ικανοποιούν τις γαστρονομικές απαιτήσεις των ανθρώπων της κοινωνίας μας. Έτσι έχουμε χώρους που χαρακτηρίζονται ως εστιατόρια και είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους όσο ένα σουβλατζίδικο με ένα πολυτελείας Γαλλικό ή Ιταλικό εστιατόριο. Η επιτυχία αυτών των επισιτιστικών επιχειρήσεων εξαρτάται από τη δυνατότητά τους να προσελκύσουν πελάτες και να πραγματοποιούν καθημερινά έσοδα. Γενικά, τα επισιτιστικά αυτά τμήματα μπορούν να ονομασθούν εμπορικά εστιατόρια γιατί η λειτουργία τους χαρακτηρίζεται από εμπορικά κριτήρια σε αντίθεση με τα εστιατόρια των νοσοκομείων, σχολείων, κοινωφελών ιδρυμάτων, των οποίων η λειτουργία διέπεται από μη εμπορικά κριτήρια.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΟργάνωση εστιατορίου.el
dc.titleRestaurant's organization.en

healMeta

heal.creatorNameΚουντάντου, Δήμητραel
heal.creatorNameKountantou, Dimitraen
heal.publicationDate2008-07-11T12:23:06Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7492
heal.abstractΜε τον όρο εστιατόριο εννοούμε μία μεγάλη ποικιλία επισιτιστικών καταστημάτων που είναι απαραίτητα για να ικανοποιούν τις γαστρονομικές απαιτήσεις των ανθρώπων της κοινωνίας μας. Έτσι έχουμε χώρους που χαρακτηρίζονται ως εστιατόρια και είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους όσο ένα σουβλατζίδικο με ένα πολυτελείας Γαλλικό ή Ιταλικό εστιατόριο. Η επιτυχία αυτών των επισιτιστικών επιχειρήσεων εξαρτάται από τη δυνατότητά τους να προσελκύσουν πελάτες και να πραγματοποιούν καθημερινά έσοδα. Γενικά, τα επισιτιστικά αυτά τμήματα μπορούν να ονομασθούν εμπορικά εστιατόρια γιατί η λειτουργία τους χαρακτηρίζεται από εμπορικά κριτήρια σε αντίθεση με τα εστιατόρια των νοσοκομείων, σχολείων, κοινωφελών ιδρυμάτων, των οποίων η λειτουργία διέπεται από μη εμπορικά κριτήρια.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΟργάνωση εστιατορίου.el
heal.titleRestaurant's organization.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordυπηρεσία εστίασης, τρόφιμα, ποτά, εστιατόριο, διοίκηση, οργάνωσηel
heal.keywordfood service, food, beverages, restaurant, administration, organizationen
heal.advisorNameΠεδιαδίτης, Παντελήςel
heal.advisorNamePediaditis, Pantelisen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)