Εμφάνιση απλής εγγραφής

Organization and operation of food sectors on a hotel.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΣτέφας, Αλέξανδροςel
dc.creatorStefas, Alexadrosen
dc.date.accessioned2016-03-15T17:23:27Z
dc.date.available2016-03-15T17:23:27Z
dc.date.issued2011-05-31T13:29:44Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7496
dc.description.abstractΣκοπός λοιπόν είναι η ανάλυση της οργάνωσης και τις λειτουργίας των επισιτιστικών τμημάτων μίας ξενοδοχειακής μονάδας και η διάταξη των κεφαλαίων είναι η ακόλουθη : Το πρώτο κεφάλαιο είναι μία εισαγωγή στην έννοια της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Αναφέρονται τα είδη των ξενοδοχείων, η οργάνωση, η λειτουργία, τρόπος κατάταξης κ.λ.π. Στο δεύτερο κεφάλαιο κάνουμε μία συνοπτική αναφορά στα κυριότερα τμήματα μίας ξενοδοχειακής επιχείρησης όπως είναι το τμήμα δωματίων, τμήμα προσωπικού, επισιτιστικό τμήμα κ.λ.π Στο τρίτο κεφάλαιο γίνεται παράθεση των επισιτιστικών τμημάτων για το ποιά είναι, ποια είναι η οργάνωσή τους, ο τρόπος λειτουργίας τους. Γίνεται παράθεση των χώρων και των εξοπλισμών τους επίσης και κάνουμε λεπτομερείς ανάλυση ως το κύριο μέρος του θέματος της εργασίας. Στο τέταρτο κεφάλαιο έχουμε την παρουσίαση του προσωπικού των επισιτιστικών επιχειρήσεων, τα προσόντα, τα καθήκοντα, η περιβολή τους κ.λ.π. Στο πέμπτο κεφάλαιο γίνεται η παρουσίαση των τρόπων που γίνεται η παράθεση των γευμάτων στις διάφορες περιπτώσεις των κύριων, δευτερευόντων και ειδικών γευμάτων που παρατίθενται στα επισιτιστικά τμήματα. Στο έκτο κεφάλαιο γίνεται παρουσίαση των σωστών τρόπων λειτουργίας για την διασφάλιση της υγιεινής και τις ασφάλειας στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Καταπιάνεται με την υγιεινή και ασφάλεια που πρέπει να επικρατεί σε έναν επισιτιστικό χώρο , και ειδικότερα αναλύονται τα συστήματα HACCP και ISO που εφαρμόζονται στα επισιτιστικά τμήματα, όπως επίσης και θέματα υγιεινής προσωπικού και τροφίμων, πρόληψη ατυχημάτων και πρόληψη – αντιμετώπιση πυρκαγιών.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΟργάνωση και λειτουργία επισιτιστικών τμημάτων σε ξενοδοχειακές μονάδες.el
dc.titleOrganization and operation of food sectors on a hotel.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΣτέφας, Αλέξανδροςel
heal.creatorNameStefas, Alexadrosen
heal.publicationDate2011-05-31T13:29:44Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7496
heal.abstractΣκοπός λοιπόν είναι η ανάλυση της οργάνωσης και τις λειτουργίας των επισιτιστικών τμημάτων μίας ξενοδοχειακής μονάδας και η διάταξη των κεφαλαίων είναι η ακόλουθη : Το πρώτο κεφάλαιο είναι μία εισαγωγή στην έννοια της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Αναφέρονται τα είδη των ξενοδοχείων, η οργάνωση, η λειτουργία, τρόπος κατάταξης κ.λ.π. Στο δεύτερο κεφάλαιο κάνουμε μία συνοπτική αναφορά στα κυριότερα τμήματα μίας ξενοδοχειακής επιχείρησης όπως είναι το τμήμα δωματίων, τμήμα προσωπικού, επισιτιστικό τμήμα κ.λ.π Στο τρίτο κεφάλαιο γίνεται παράθεση των επισιτιστικών τμημάτων για το ποιά είναι, ποια είναι η οργάνωσή τους, ο τρόπος λειτουργίας τους. Γίνεται παράθεση των χώρων και των εξοπλισμών τους επίσης και κάνουμε λεπτομερείς ανάλυση ως το κύριο μέρος του θέματος της εργασίας. Στο τέταρτο κεφάλαιο έχουμε την παρουσίαση του προσωπικού των επισιτιστικών επιχειρήσεων, τα προσόντα, τα καθήκοντα, η περιβολή τους κ.λ.π. Στο πέμπτο κεφάλαιο γίνεται η παρουσίαση των τρόπων που γίνεται η παράθεση των γευμάτων στις διάφορες περιπτώσεις των κύριων, δευτερευόντων και ειδικών γευμάτων που παρατίθενται στα επισιτιστικά τμήματα. Στο έκτο κεφάλαιο γίνεται παρουσίαση των σωστών τρόπων λειτουργίας για την διασφάλιση της υγιεινής και τις ασφάλειας στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Καταπιάνεται με την υγιεινή και ασφάλεια που πρέπει να επικρατεί σε έναν επισιτιστικό χώρο , και ειδικότερα αναλύονται τα συστήματα HACCP και ISO που εφαρμόζονται στα επισιτιστικά τμήματα, όπως επίσης και θέματα υγιεινής προσωπικού και τροφίμων, πρόληψη ατυχημάτων και πρόληψη – αντιμετώπιση πυρκαγιών.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΟργάνωση και λειτουργία επισιτιστικών τμημάτων σε ξενοδοχειακές μονάδες.el
heal.titleOrganization and operation of food sectors on a hotel.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordασφάλεια τροφίμων, εστιατόριο, σερβίρισμα φαγητούel
heal.keywordfood safety, restaurant, food servingen
heal.advisorNameΠεδιαδίτης, Παντελήςel
heal.advisorNamePediaditis, Pantelisen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)