Εμφάνιση απλής εγγραφής

Analysis of Principles of the System (HACCP) ISO 22000 in Hospital Catering Unit. of Hospital of Athens G.Gennimatas

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorAndroulidaki, Paraskevien
dc.creatorΑνδρουλιδάκη, Παρασκευήel
dc.date.accessioned2016-04-13T08:42:09Z
dc.date.available2016-04-13T08:42:09Z
dc.date.issued2016-04-12
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7558
dc.description.abstractΤο αντικείμενο της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η θεωρητική προσέγγιση ενός συστήματος HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) αλλά και πρακτική μέσω της εφαρμογής του σε μονάδα εστίασης νοσοκομείου. Η μελέτη της δυνατότητας εφαρμογής και λειτουργίας συστήματος διαχείρισης ασφάλειας ποιότητας (ΣΔΑΤ) είναι ο κύριος στόχος. Ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας συνδυάζει ταυτόχρονα την εφαρμογή των προαπαιτούμενων προγραμμάτων (κανόνες ορθής βιομηχανικής πρακτικής) και το HACCP. Με την χρήση ενός συστήματος HACCP βελτιώνεται η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών το οποίο επικεντρώνεται στον ασθενή, τους εργαζομένους και σε όλα τα τμήματα της εσωτερικής και εξωτερικής εργασίας της μαζικής εστίασης. Στις μέρες μας, είναι υποχρεωτική η ύπαρξη και τήρηση ενός συστήματος ΣΔΑΤ στις βιομηχανίες τροφίμων.el
dc.description.abstractThe object of this study is the theoretical approach of adopting the international standard HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), but also the practical application in a hospital unit. The study of the application and operation of a Quality Management System (QMS) is the main goal. A Quality Management System combines both the implementation of perquisite programsf (Good Manufacturing Practices) and HACCP. With the use of the system HACCP, the quality of service that focuses on the patient, the employees and all the internal and external parts of the foodservice procedures are improved. Today, the existence and maintenance of a Quality Management System is an absolute requirement in food industries.en
dc.languageΕλληνικάel
dc.languageGreeken
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.titleΑνάλυση των Αρχών του Συστήματος (HACCP) ISO 22000 Νοσοκομειακής Μονάδας Εστίασης σε Νοσοκομείο Αθήνας ( Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς )el
dc.titleAnalysis of Principles of the System (HACCP) ISO 22000 in Hospital Catering Unit. of Hospital of Athens G.Gennimatasen

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameAndroulidaki, Paraskevien
heal.creatorNameΑνδρουλιδάκη, Παρασκευήel
heal.publicationDate2016-04-12
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7558
heal.abstractΤο αντικείμενο της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η θεωρητική προσέγγιση ενός συστήματος HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) αλλά και πρακτική μέσω της εφαρμογής του σε μονάδα εστίασης νοσοκομείου. Η μελέτη της δυνατότητας εφαρμογής και λειτουργίας συστήματος διαχείρισης ασφάλειας ποιότητας (ΣΔΑΤ) είναι ο κύριος στόχος. Ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας συνδυάζει ταυτόχρονα την εφαρμογή των προαπαιτούμενων προγραμμάτων (κανόνες ορθής βιομηχανικής πρακτικής) και το HACCP. Με την χρήση ενός συστήματος HACCP βελτιώνεται η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών το οποίο επικεντρώνεται στον ασθενή, τους εργαζομένους και σε όλα τα τμήματα της εσωτερικής και εξωτερικής εργασίας της μαζικής εστίασης. Στις μέρες μας, είναι υποχρεωτική η ύπαρξη και τήρηση ενός συστήματος ΣΔΑΤ στις βιομηχανίες τροφίμων.el
heal.abstractThe object of this study is the theoretical approach of adopting the international standard HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), but also the practical application in a hospital unit. The study of the application and operation of a Quality Management System (QMS) is the main goal. A Quality Management System combines both the implementation of perquisite programsf (Good Manufacturing Practices) and HACCP. With the use of the system HACCP, the quality of service that focuses on the patient, the employees and all the internal and external parts of the foodservice procedures are improved. Today, the existence and maintenance of a Quality Management System is an absolute requirement in food industries.en
heal.languageΕλληνικάel
heal.languageGreeken
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
heal.titleΑνάλυση των Αρχών του Συστήματος (HACCP) ISO 22000 Νοσοκομειακής Μονάδας Εστίασης σε Νοσοκομείο Αθήνας ( Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς )el
heal.titleAnalysis of Principles of the System (HACCP) ISO 22000 in Hospital Catering Unit. of Hospital of Athens G.Gennimatasen
heal.typeΠτυχιακή Εργασίαel
heal.typeBachelor thesisen
heal.keywordασφάλεια τροφίμων, μαζική εστίαση, γενικό νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς, σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ΣΔΑΤ), ποιότητα τροφίμων, διασφάλιση ποιότητας, υγιεινή τροφίμωνel
heal.keywordfood safery, foodservice, Unit. Hospital of Athens G.Gennimatas, hazard analysis and critical control points (HACCP), food quality, quality assurance, food sanitationen
heal.accessfreeel
heal.advisorNameΛαπιδάκης, Νικόλαοςel
heal.advisorNameLapidakis, Nikolaosen
heal.academicPublisherIDΤ.Ε.Ι. Κρήτηςel
heal.academicPublisherIDT.E.I. of Creteen
heal.fullTextAvailabilitytrueel
tcd.distinguishedfalseel
tcd.surveyfalseel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States