Διατροφική παρέμβαση σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε γαστρική παράκαμψη.
Nutritional intervention in patients who have undergone gastric bypass.
Προβολή/ Άνοιγμα
Ημερομηνία
2010-10-22Συγγραφέας
Δουκάκη, Χαρίκλεια-Ρομίνα
Παναγιωτοπούλου, Κωνσταντίνα
Doukaki, Charikleia-Romina
Panagiotopoulou, Kostantina
Μεταδεδομένα
Εμφάνιση πλήρους εγγραφήςΕπιτομή
Η παχυσαρκία είναι σήμερα η μεγαλύτερη μη λοιμώδης επιδημία στον πλανήτη. Δεν αποτελεί απλώς μια "κατάσταση που προδιαθέτει σε ασθένειες" αλλά είναι η ίδια μια νόσος, η οποία μάλιστα έχει βαριά πρόγνωση. Ο βαθμός της βλαπτικής επίδρασης της παχυσαρκίας στην υγεία καθορίζεται από τρεις παράγοντες: α)το ποσό του λίπους β) την κατανομή του λίπους γ)την παρουσία άλλων παραγόντων κινδύνου.
Συλλογές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες