Διατροφική παρέμβαση σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε γαστρική παράκαμψη.
Nutritional intervention in patients who have undergone gastric bypass.
Στοιχεία Dublin Core
dc.creator | Δουκάκη, Χαρίκλεια-Ρομίνα | el |
dc.creator | Παναγιωτοπούλου, Κωνσταντίνα | el |
dc.creator | Doukaki, Charikleia-Romina | en |
dc.creator | Panagiotopoulou, Kostantina | en |
dc.date.accessioned | 2016-03-15T12:19:05Z | |
dc.date.available | 2016-03-15T12:19:05Z | |
dc.date.issued | 2010-10-22T11:36:18Z | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12688/75 | |
dc.description.abstract | Η παχυσαρκία είναι σήμερα η μεγαλύτερη μη λοιμώδης επιδημία στον πλανήτη. Δεν αποτελεί απλώς μια "κατάσταση που προδιαθέτει σε ασθένειες" αλλά είναι η ίδια μια νόσος, η οποία μάλιστα έχει βαριά πρόγνωση. Ο βαθμός της βλαπτικής επίδρασης της παχυσαρκίας στην υγεία καθορίζεται από τρεις παράγοντες: α)το ποσό του λίπους β) την κατανομή του λίπους γ)την παρουσία άλλων παραγόντων κινδύνου. | el |
dc.language | el | |
dc.publisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας | el |
dc.publisher | T.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dietetics | en |
dc.rights | Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0) | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/ | |
dc.title | Διατροφική παρέμβαση σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε γαστρική παράκαμψη. | el |
dc.title | Nutritional intervention in patients who have undergone gastric bypass. | en |
Στοιχεία healMeta
heal.creatorName | Δουκάκη, Χαρίκλεια-Ρομίνα | el |
heal.creatorName | Παναγιωτοπούλου, Κωνσταντίνα | el |
heal.creatorName | Doukaki, Charikleia-Romina | en |
heal.creatorName | Panagiotopoulou, Kostantina | en |
heal.publicationDate | 2010-10-22T11:36:18Z | |
heal.identifier.primary | http://hdl.handle.net/20.500.12688/75 | |
heal.abstract | Η παχυσαρκία είναι σήμερα η μεγαλύτερη μη λοιμώδης επιδημία στον πλανήτη. Δεν αποτελεί απλώς μια "κατάσταση που προδιαθέτει σε ασθένειες" αλλά είναι η ίδια μια νόσος, η οποία μάλιστα έχει βαριά πρόγνωση. Ο βαθμός της βλαπτικής επίδρασης της παχυσαρκίας στην υγεία καθορίζεται από τρεις παράγοντες: α)το ποσό του λίπους β) την κατανομή του λίπους γ)την παρουσία άλλων παραγόντων κινδύνου. | el |
heal.language | el | |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας | el |
heal.academicPublisher | T.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dietetics | en |
heal.title | Διατροφική παρέμβαση σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε γαστρική παράκαμψη. | el |
heal.title | Nutritional intervention in patients who have undergone gastric bypass. | en |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.keyword | διατροφική οδηγία, ιαστρική παράκαμψη, παχυσαρκία | el |
heal.keyword | nutritional guideline, medical bypass, obesity | en |
heal.advisorName | Γαλάνης, Χρήστος | el |
heal.advisorName | Galanis, Christos | en |
heal.academicPublisherID | teicrete | |
heal.fullTextAvailability | true | |
tcd.distinguished | false | |
tcd.survey | false |