Show simple item record

The antioxidants of grapes and wine and their significance to human health.

Dublin Core metadata

dc.creatorΣβυρινάκης, Ευάγγελοςel
dc.creatorSvyrinakis, Evangelosen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:34:13Z
dc.date.available2016-03-15T12:34:13Z
dc.date.issued2010-06-21T13:03:07Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/761
dc.description.abstractΣτην παρούσα εργασία εξετάζουμε τον ρόλο των αντιοξειδωτικών του οίνου και των σταφυλιών καθώς και τις θετικές επιδράσεις στην ανθρώπινη υγεία. Οι αντιοξειδωτικές ουσίες είναι οργανικές ενώσεις, οι οποίες προστίθενται στις λιπαρές ύλες, με σκοπό να επιβραδύνουν την οξείδωση των τελευταίων. Ο μηχανισμός δράσης, ο ρόλος, η καταγραφή, καθώς και η κατηγοριοποίηση τους σε φυσικά και χημικά περιγράφονται αναλυτικά.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΤα αντιοξειδωτικά συστατικά των σταφυλιών και του οίνου και η σημασία τους στην ανθρώπινη υγεία.el
dc.titleThe antioxidants of grapes and wine and their significance to human health.en

healMeta

heal.creatorNameΣβυρινάκης, Ευάγγελοςel
heal.creatorNameSvyrinakis, Evangelosen
heal.publicationDate2010-06-21T13:03:07Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/761
heal.abstractΣτην παρούσα εργασία εξετάζουμε τον ρόλο των αντιοξειδωτικών του οίνου και των σταφυλιών καθώς και τις θετικές επιδράσεις στην ανθρώπινη υγεία. Οι αντιοξειδωτικές ουσίες είναι οργανικές ενώσεις, οι οποίες προστίθενται στις λιπαρές ύλες, με σκοπό να επιβραδύνουν την οξείδωση των τελευταίων. Ο μηχανισμός δράσης, ο ρόλος, η καταγραφή, καθώς και η κατηγοριοποίηση τους σε φυσικά και χημικά περιγράφονται αναλυτικά.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΤα αντιοξειδωτικά συστατικά των σταφυλιών και του οίνου και η σημασία τους στην ανθρώπινη υγεία.el
heal.titleThe antioxidants of grapes and wine and their significance to human health.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordοίνος, αντιοξειδωτικάel
heal.keywordwine, antioxidantsen
heal.advisorNameΒεβερίδης, Φίλιπποςel
heal.advisorNameVerveridis, Filipposen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)