Show simple item record

Harvesting and post-harvest treatment for pome and stone fruit in Cyprus.

Dublin Core metadata

dc.creatorΠογιατζής, Γιώργοςel
dc.creatorPogiatzis, Giorgosen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:37:15Z
dc.date.available2016-03-15T12:37:15Z
dc.date.issued2011-10-10T10:01:54Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/856
dc.description.abstractΗ συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία πραγματοποιήθηκε με σκοπό την παρουσίαση των διαδικασιών συγκομιδής και μετασυλλεκτικής μεταχείρισης μηλοειδών και πυρηνοκάρπων στη Κύπρο καθώς και την παρακολούθηση της πορείας ωρίμανσης τους. Οι ποικιλίες μηλοειδών που επιλέχθηκαν αφορούν τις ποικιλίες Royal Gala και Granny Smith, ενώ από τα πυρηνόκαρπα μελετήθηκαν τα ροδάκινα Halawei, τα νεκταρίνια Fairlane και τα δαμάσκηνα President. Επιπρόσθετα, κάθε μια από τις προαναφερθείσες ποικιλίες μελετήθηκε ως προς την πορεία ωρίμανσης της βασιζόμενοι σε συγκεκριμένα κριτήρια που αφορούν την αντίσταση της σάρκας, την περιεκτικότητα των καρπών σε σάκχαρα αλλά και τις μεταβολές του χρώματος.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΣυγκομιδή και μετασυλλεκτική μεταχειρίση μηλοειδών και πυρηνοκάρπων στην Κύπρο.el
dc.titleHarvesting and post-harvest treatment for pome and stone fruit in Cyprus.en

healMeta

heal.creatorNameΠογιατζής, Γιώργοςel
heal.creatorNamePogiatzis, Giorgosen
heal.publicationDate2011-10-10T10:01:54Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/856
heal.abstractΗ συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία πραγματοποιήθηκε με σκοπό την παρουσίαση των διαδικασιών συγκομιδής και μετασυλλεκτικής μεταχείρισης μηλοειδών και πυρηνοκάρπων στη Κύπρο καθώς και την παρακολούθηση της πορείας ωρίμανσης τους. Οι ποικιλίες μηλοειδών που επιλέχθηκαν αφορούν τις ποικιλίες Royal Gala και Granny Smith, ενώ από τα πυρηνόκαρπα μελετήθηκαν τα ροδάκινα Halawei, τα νεκταρίνια Fairlane και τα δαμάσκηνα President. Επιπρόσθετα, κάθε μια από τις προαναφερθείσες ποικιλίες μελετήθηκε ως προς την πορεία ωρίμανσης της βασιζόμενοι σε συγκεκριμένα κριτήρια που αφορούν την αντίσταση της σάρκας, την περιεκτικότητα των καρπών σε σάκχαρα αλλά και τις μεταβολές του χρώματος.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΣυγκομιδή και μετασυλλεκτική μεταχειρίση μηλοειδών και πυρηνοκάρπων στην Κύπρο.el
heal.titleHarvesting and post-harvest treatment for pome and stone fruit in Cyprus.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordπυρηνόκαρπα, ροδάκινα Halawei, νεκταρίνια fairlane, συγκομιδή, Κύπρος, Royal Galael
heal.keywordstone fruit, Halawei peaches, fairlane nectarines, harvesting, Cyprus, royal Galaen
heal.advisorNameΛυδάκης, Δημήτριοςel
heal.advisorNameLydakis, Dimitriosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)