Show simple item record

Attitudes and perceptions of students agricultural technology for genetic modified foods.

Dublin Core metadata

dc.creatorΝομικός, Γεώργιοςel
dc.creatorNomikos, Georgiosen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:37:47Z
dc.date.available2016-03-15T12:37:47Z
dc.date.issued2008-05-23T10:50:59Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/873
dc.description.abstractΣτην πτυχιακή αυτή εργασία μοιράσαμε 260 ερωτηματολόγια για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα στους σπουδαστές τεχνολογίας γεωπονίας. Στο στατιστικό μας δείγμα τα 134 άτομα είναι γυναίκες και τα 124 άνδρες. Η διανομή των ερωτηματολογίων έγινε το χρονικό διάστημα της δεύτερης εξεταστικής (Φεβρουάριος 2006). Επεξεργαστήκαμε τα ερωτηματολόγια και κάναμε περιγραφική στατιστική στο excel και έπειτα ακολούθησε επαγωγική στατιστική στο SPSS ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας για τις στάσεις και τις αντιλήψεις των σπουδαστών τεχνολογίας γεωπονίας (φυτικής παραγωγής και θερμοκηπιακών καλλιεργειών και ανθοκομίας) για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Σκοπός και στόχος μας ήταν να μελετήσουμε περιγραφικά τις γνώσεις και τις αντιλήψεις σπουδαστών τεχνολογίας γεωπονίας για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και πως συσχετίζονται ή εξελίσσονται οι γνώσεις, στάσεις και αντιλήψεις των σπουδαστών για τα γενετικά τροπoποιημένα τρόφιμα με κάποια κυρίως δημογραφικά στοιχεία.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΣτάσεις και αντιλήψεις των σπουδαστών τεχνολογίας γεωπονίας για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα.el
dc.titleAttitudes and perceptions of students agricultural technology for genetic modified foods.en

healMeta

heal.creatorNameΝομικός, Γεώργιοςel
heal.creatorNameNomikos, Georgiosen
heal.publicationDate2008-05-23T10:50:59Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/873
heal.abstractΣτην πτυχιακή αυτή εργασία μοιράσαμε 260 ερωτηματολόγια για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα στους σπουδαστές τεχνολογίας γεωπονίας. Στο στατιστικό μας δείγμα τα 134 άτομα είναι γυναίκες και τα 124 άνδρες. Η διανομή των ερωτηματολογίων έγινε το χρονικό διάστημα της δεύτερης εξεταστικής (Φεβρουάριος 2006). Επεξεργαστήκαμε τα ερωτηματολόγια και κάναμε περιγραφική στατιστική στο excel και έπειτα ακολούθησε επαγωγική στατιστική στο SPSS ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας για τις στάσεις και τις αντιλήψεις των σπουδαστών τεχνολογίας γεωπονίας (φυτικής παραγωγής και θερμοκηπιακών καλλιεργειών και ανθοκομίας) για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Σκοπός και στόχος μας ήταν να μελετήσουμε περιγραφικά τις γνώσεις και τις αντιλήψεις σπουδαστών τεχνολογίας γεωπονίας για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και πως συσχετίζονται ή εξελίσσονται οι γνώσεις, στάσεις και αντιλήψεις των σπουδαστών για τα γενετικά τροπoποιημένα τρόφιμα με κάποια κυρίως δημογραφικά στοιχεία.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΣτάσεις και αντιλήψεις των σπουδαστών τεχνολογίας γεωπονίας για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα.el
heal.titleAttitudes and perceptions of students agricultural technology for genetic modified foods.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordγενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, διατροφήel
heal.keywordgenetically modified foods, nutritionen
heal.advisorNameΑντωνίου, Θεόδωροςel
heal.advisorNameAntoniou, Theodorosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)