Πλοήγηση EΛ.ΜΕ.ΠΑ. / HMU ανά Συγγραφέα "Αυγουλά, Ανθή"
-
Η διατροφική αξία της πατάτας και η θέση της στη Μεσογειακή διατροφή.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Αυγουλά, Ανθή; Κάσσου, Κωνσταντίνα
Επιβλέπων καθηγητής: Σφακιανάκη, Ειρήνη
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2022-12-14Η πατάτα έχει αποτελέσει και συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο καλλιεργητικής και εμπορικής δραστηριότητας ανά τα χρόνια. Το παραγόμενο λαχανικό, η πατάτα, είναι διαχρονικά ένα από τα κύρια τρόφιμα στην διατροφή των ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες