Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Τσισκάκη, Βενετία"
-
Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες στο κρασί και στο μέλι.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Τσισκάκη, Βενετία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλη συζήτηση σχετικά με το κόκκινο κρασί και την ενδεχόμενη ευεργετική δράση που μπορεί να έχει ενάντια στα καρδιαγγειακά νοσήματα. Τα αποτελέσματα πολυάριθμων μελετών έχουν δείξει ότι το ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες