Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Peiou, Areti"
-
Η επίδραση της λεπτίνης γκρελίνης και σεροτονίνης στην διατροφή και στην ψυχολογία του ανθρώπου.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Πέιου, Αρετή
Επιβλέπων καθηγητής: Χαρωνιτάκη, Αικατερίνη
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2017-05-09Στόχος της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η μελέτη της επίδρασης των τριών ορμονών, γκρελίνη, λεπτίνη και σεροτονίνη στις διατροφικές συνήθειες και στην ψυχολογική διάθεση των ανθρώπων, καθώς και η μελέτη της συναισθηματικής ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες