Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "λεπτό έντερο"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Η επίδραση των μακροθρεπτικών συστατικών στον καρκίνο του στομάχου, του λέπτού και του παχέως εντέρου.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-03-2013Ο καρκίνος είναι η δεύτερη συχνή αιτία θανάτου στις βιομηχανοποιημένες χώρες μετά τα καρδιακά επεισόδια. Τα τελευταία είκοσι χρόνια ένας μεγάλος αριθμός επιδημιολογικών ερευνών έχουν πραγματοποιηθεί προκειμένου να ερευνηθεί ...