• Τεχνολογία οίνου σε χώρες της Ευρώπης και τα οφέλη του οίνου στην υγεία του ανθρώπου.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Καλλή, Έλλη
    Επιβλέπων καθηγητής: Κοκκινάκης, Εμμανουήλ
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-07-2008
    Η παρούσα εργασία με θέμα το κρασί διαρθρώθηκε σε έξι κεφάλαια αφού πρώτα έγινε συνοπτική αναφορά στην ιστορία του. Η άμπελος άρχισε να καλλιεργείται στις Ανατολικές ακτές της Μαύρης θάλασσας πριν από 10000 χρόνια περίπου. ...
  • Το κρασί στο εστιατόριο.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Αμαργιωτάκη, Αντωνία
    Επιβλέπων καθηγητής: Βερνάρδου, Ειρήνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008
    Γίνεται αναφορά στην οργάνωση του εστιατορίου και στην οινοποίηση του κρασιού.