• Διασφάλιση ποιότητας, υγιεινής και ασφάλεια τροφίμων. Πώς αντιλαμβάνεται ο καταναλωτής την ποιότητα και τον κίνδυνο.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Ιεράπετρα)
    Συγγραφείς: Μέγα, Ευαγγελία
    Επιβλέπων καθηγητής: Κοκκινάκη, Κατερίνα
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 14-03-2012
    Η ποιότητα τροφίμων έχει γίνει ένα σημαντικό ζήτημα τα τελευταία χρόνια. Οι διάφορες διατροφικές κρίσεις όπως η ασθένεια των τρελών αγελάδων, οι κρίσεις της διοξίνης στο γάλα και στα πουλερικά κοκ επηρέασαν την εμπιστοσύνη ...
  • Ποιοτικός έλεγχος και συστήματα διασφάλισης ποιότητας στον πρωτογενή τομέα.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Ιεράπετρα)
    Συγγραφείς: Βασιούλας, Χρήστος
    Επιβλέπων καθηγητής: Κοκκινάκη, Κατερίνα
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2012
    Η παρούσα εργασία θα ασχοληθεί με το ζήτημα της ποιότητας. Πιο αναλυτικά, η εργασία θα ολοκληρωθεί μέσα από έξι κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο, θα δοθούν τα εννοιολογικά χαρακτηριστικά της ποιότητας, ενώ στο δεύτερο τα ...
  • Πως επηρεάζει το HACCP τη διαδικασία marketing ενός προϊόντος.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Ιεράπετρα)
    Συγγραφείς: Παπαδάκου, Φωτεινή
    Επιβλέπων καθηγητής: Κοκκινάκη, Κατερίνα
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-09-2009
    Σκοπός της συγκεκριμένης πτυχιακής είναι η διερεύνηση των αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας και προώθησης προϊόντων των επιχειρήσεων τροφίμων, σε μικρά αστικά κέντρα, όπως είναι της Ιεράπετρας, μετά την εφαρμογή συστημάτων ...