• Organic tomato production: An attempt to improve production by transplant and early watering.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Ταχμιτζάκης, Μίνως
    Επιβλέπων καθηγητής: Καμπουράκης, Εμμανουήλ; Κόρνερ, Όλιβερ; Άσλυνγκ, Τζέσπερ Μαζάντι
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-10-2012
    Από τις αρχές του 19ου αιώνα, η τομάτα έτυχε ευρείας αποδοχής από του καταναλωτές παγκοσμίως και δεδομένης της προσαρμοστικότητά της, καλλιεργείται παντού ανά τον κόσμο. Τα διατροφικά σκάνδαλα των τελευταίων ετών έδωσαν ...