• Οι αλλεργίες που προκαλούνται στον άνθρωπο από τα φυτά, τα τρόφιμα και τα ακάρεα της οικιακής σκόνης.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Καρπέλης, Ευστράτιος; Σαμπάνης, Χρήστος
    Επιβλέπων καθηγητής: Βασαρμιδάκη, Μ.
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-09-2009
    Η αλλεργία, μια νόσος που έρχεται από τα βάθη των αιώνων, αποτελεί ένα από τα πλέον καίρια προβλήματα υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Την τελευταία 20ετία η συχνότητα των αλλεργικών παθήσεων στις χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου ...