Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Αθανασόπουλος, Αστέριος"
-
Η σήμανση ως παράγοντας διασφάλισης της ποιότητας των τροφίμων.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Αθανασόπουλος, Αστέριος
Επιβλέπων καθηγητής: Κοκκινάκης, Εμμανουήλ
Ημερομηνία δημοσίευσης: 18-05-2009Η προτεινόμενη πτυχιακή εργασία έχει σκοπό την διερεύνηση των πληροφοριών που παρέχονται μέσα από την σήμανση των τροφίμων, σχετικά με την ποιότητα ,την υγιεινή, την θρεπτική άξια και την πιθανή επικινδυνότητα από αλλεργιογόνες ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες