Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Αλαβάνου, Ειρήνη"
-
Αξιολόγηση και περιγραφή παραδοσιακών ποικιλιών ωοειδούς πεπονιού προς τα μορφολογικά χαρακτηριστικά του φυτού και του καρπού.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς: Αλαβάνου, Ειρήνη
Επιβλέπων καθηγητής: Φανουράκης, Νικόλαος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 15-07-2008Το ξυλάγγουρο, κοινώς ατζούρι ή κλωσάκι, είναι λαχανικό θερμής εποχής. Παρόλο που ο καρπός και το κοινό όνομα θυμίζουν αγγούρι, βοτανικά ανήκει στο πεπόνι. Καταναλώνουμε τον άγουρο καρπό του συνήθως τον Αύγουστο, σαν σαλάτα ... -
Έλεγχος αποτελεσματικότητας της παγίδας Bio-lure σε σχέση με παγίδα υδρολυόμενης πρωτεΐνης για την αντιμετώπιση της μύγας της μεσογείου Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae).
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς: Αλαβάνου, Ειρήνη
Επιβλέπων καθηγητής: Ψειροφωνιά, Παναγιώτα
Ημερομηνία δημοσίευσης: 12-04-2011Τα εσπεριδοειδή είναι από τα πιο διαδεδομένα φρούτα που καταναλώνονται σε όλο τον κόσμο. Ο σοβαρότερος εχθρός τους είναι η Μύγα της μεσογείου. Για τις ανάγκες της πτυχιακής μου μελέτης διενεργήθηκε πείραμα που αφορούσε ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες