Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Γαλάνη, Αντωνία"
-
Ανθεκτικό άμυλο και οι κυκλοδεξτρίνες στα τρόφιμα.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Γαλάνη, Αντωνία
Επιβλέπων καθηγητής: Σπυριδάκη, Ασπασία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2019-07-11Η παρούσα πτυχιακή εργασία, αναφέρεται στο ανθεκτικό άμυλο και τις κυκλοδεξτρίνες των τροφίμων. Τα διαιτητικά άμυλα αποτελούν σημαντικές πηγές ενέργειας στη διατροφή του ανθρώπου. Μεταξύ αυτών, το ανθεκτικό άμυλο έχει ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες