• Αλκοόλ και ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Γεωργαδάκης, Στέφανος; Πελαγίδου, Μαρία-Σοφία
    Επιβλέπων καθηγητής: Αυγουστινάκη, Καλλιόπη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 20-10-2010
    Μια υγιεινή και ποικίλη διατροφή είναι σημαντική στη ζωή και κυρίως κατά τη περίοδο της εγκυμοσύνης. Η διατροφή της μητέρας πρέπει να παρέχει επαρκή ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για να καλύψει τις ανάγκες της ίδιας, ...