• Οργάνωση και λειτουργία επιχειρήσεων catering. Mέθοδοι οργάνωσης εκδηλώσεων, προδιαγραφές, νομοθεσία, HACCP.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Γιακουμάκη, Εμμανουέλα
    Επιβλέπων καθηγητής: Απλαδάς, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-01-2013
    Ο κλάδος της μαζικής εστίασης-τροφοδοσίας (catering), τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει ανοδική πορεία και ζήτηση, τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά. Η παρούσα μελέτη θα αναλύσει κριτικά την οργάνωση και λειτουργία ...