• Καρκίνος του μαστού, διατροφή και επιβαρυντικοί παράγοντες.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Δέδε, Ευθυμία; Κατσούλη, Αγγελική
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008
    Ο καρκίνος του μαστού είναι η κυρία αιτία θανάτου από καρκίνο των γυναικών. Μπορεί να εκδηλωθεί με πολλές μορφές, άλλες από τις οποίες είναι συχνές και άλλες σπάνιες. Οι συνηθέστερες παθήσεις του μαστού είναι οι εξής: ...