• Διατροφική και ψυχολογική διερεύνηση ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας στο Ηράκλειο Κρήτης.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Ερωτόκριτου, Ναθαναέλλα; Αποστόλου, Αθανασία
    Επιβλέπων καθηγητής: Σπυριδάκη, Ασπασία
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 14-09-2015
    Η Σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μια αυτοάνοση νευρολογική εκφυλιστική ασθένεια που προκαλεί απομυελίνωση. Η αιτιολογία της είναι ακόμα ασαφής αλλά φαίνεται πως κάποιοι διατροφικοί παράγοντες ενοχοποιούνται. Σκοπός: Στην ...