Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Μαστρανδρέου, Ανδρέας-Νικόλαος"
-
Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού (Catering).
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς: Μαστρανδρέου, Ανδρέας-Νικόλαος
Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκούλης, Αντώνιος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 12-02-2015Η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού είναι το θέμα το οποίο ο συγγραφέας προσπαθεί να αναπτύξει. Περιγράφει πόσο σημαντική είναι η ποιότητα των τροφίμων για μια επιχείρηση που στόχο έχει έναν ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες