• Εναλλακτικοί τρόποι αντιμετώπισης χρόνιου πόνου.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Νοσηλευτικής
    Συγγραφείς: Μελά, Δέσποινα; Νιόλη, Πελαγία
    Επιβλέπων καθηγητής: Ζωγραφάκης-Σφακιανάκης, Μιχαήλ
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-09-20
    Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο χρόνιος πόνος είναι μια εξαιρετικά δυσάρεστη δοκιμασία την οποία ο/η ασθενής καλείται να αντιμετωπίσει ή να ζήσει με αυτή. Εφόσον είναι μία κατάσταση που προβληματίζει ανθρώπους από όλο τον κόσμο ...
  • Η γαστρονομία ως στοιχείο ανταγωνιστικότητας των ελληνικών ξενοδοχείων. Μελέτη περίπτωσης: «Ελληνικό Πρωινό».

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Ιεράπετρα)
    Συγγραφείς: Μελά, Δέσποινα
    Επιβλέπων καθηγητής: Τριχάς, Νικόλαος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 16-02-2016
    Η γαστρονομία σε προηγούμενες δεκαετίες δεν είχε θεωρηθεί ως ένα στοιχείο που μπορεί να προσελκύσει τουρίστες, αλλά στις μέρες μας έχει γίνει αντιληπτές ως αιχμή τουριστικής εμπειρίας. Λειτουργεί ως παράγοντας και μπορεί ...