• Οι διατροφικές συνήθειες εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού (Covid-19).

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας
    Συγγραφείς: Αθανασιάδου, Ιωάννα; Μιτίου, Βίλμα; Χρονάκη, Αργυρώ
    Επιβλέπων καθηγητής: Ανδρεάτου, Αικατερίνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2022-04-14
    Το θέμα της παρούσας πτυχιακής εργασίας αποφασίστηκε με αφορμή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης τα τελευταία δύο χρόνια την πανδημία του Covid-19. Οι περιορισμοί και ο εγκλεισμός στο σπίτι επηρέασαν την ...