• Η σημασία της κρητικής διατροφής απέναντι στα καρδιαγγειακά νοσήματα.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Π), Τμήμα Νοσηλευτικής
    Συγγραφείς: Βαρδαβάς, Κωνσταντίνος; Γατίδης, Αποστόλης; Μπροφίδη, Καλλιόπη
    Επιβλέπων καθηγητής: Δαφέρμου, Μαρία
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2008
    Στην παρούσα εργασία ερευνούμε την σχέση μεταξύ της σημερινής κρητικής διατροφής και τα καρδιαγγειακά νοσήματα σε δείγμα πληθυσμού του Δήμου Αρχανών Κρήτης. Η έρευνα αυτή είναι μη χρηματοδοτούμενη και το δείγμα αποτελείται ...