Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Παπαδάκου, Φωτεινή"
-
Πως επηρεάζει το HACCP τη διαδικασία marketing ενός προϊόντος.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Ιεράπετρα)
Συγγραφείς: Παπαδάκου, Φωτεινή
Επιβλέπων καθηγητής: Κοκκινάκη, Κατερίνα
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-09-2009Σκοπός της συγκεκριμένης πτυχιακής είναι η διερεύνηση των αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας και προώθησης προϊόντων των επιχειρήσεων τροφίμων, σε μικρά αστικά κέντρα, όπως είναι της Ιεράπετρας, μετά την εφαρμογή συστημάτων ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες